Поставил съм си една-единствена цел - продължаване на споразумението с

...
Поставил съм си една-единствена цел - продължаване на споразумението с
Коментари Харесай

Борисов от Брюксел: Добре е, че всичките ми данни са качени в интернет, хакерите могат да...

Поставил съм си една-единствена цел - продължение на съглашението с Турция за мигрантите. Това сподели министър председателят Бойко Борисов след срещата си с ръководителя на Европейския съвет Доналд Туск в Брюксел.

Борисов напомни, че единствено преди няколко месеца в Харманли и " Овча купел " е имало протести, палеж, пердах, флагове. Според него това може да се възобнови и в хиляди пъти по-големи размери. " Тази опция не ми харесва и по тази причина с Туск и Юнкер ще създадем всичко допустимо да не се стига до там ", съобщи той.

Срещата 16-17 май е в София, тъй че няма какво да ни тревожи, другата тематика ще е Русия- Англия, сподели още Борисов.

" Аз не мисля, че имаше човек в света, който да се съмнява, че Путин ще завоюва изборите. Има един доста рисков факт, който изисква цялата колегия, която може да проверява сходни закононарушения като това със съветския разузнавач Скрипал, да се заеме с това. Факт е, че имаш терористичен акт, неразрешен с конвенции и с какво ли - не военен токсичен газ във Англия ", разяснява Борисов.

" Безспорен е фактът, че причинителите и на първо място поръчителите, би трябвало да бъдат разкрити, тъй като щом във Англия могат да пуснат подобен газ, могат и в Брюксел да го създадат. С оръжие, което всички сме отрекли и то във Англия - това закононарушение би трябвало да е в прожектора на цялата демократична и международна общност, тъй като не се ли намерят поръчителите, всички ще живеем в боязън и могат да загинат хиляди ", сподели Борисов.



" Всичките ми данни са качени в интернет, това е добре, тъй като хакерите могат да ревизират всевъзможни нелепости, които се пишат за мен. Неслучайно всички приказваме за киберсигурност, хакват ни непрестанно по целия свят, колкото софтуерно се развива повече светът, толкоз отбраната на тази мрежа става по- сложна, разяснява министър председателят последните събития към кражба на персоналните данни в фейсбук ", разяснява министър председателят.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР