Поставеният под №8 в схемата на Източната конференция отбор на

...
Поставеният под №8 в схемата на Източната конференция отбор на
Коментари Харесай

Първата сензация в плейофите е факт: Орландо подчини Янис и Милуоки

Поставеният под №8 в схемата на Източната конференция тим на Орландо Меджик сервира първата огромна изненада в плейофите на НБА. " Магьосниците " демонстрираха изключителна игра и изцяло справедливо завоюваха мач №1 от серията си с най-хубавия тим в Лигата Милуоки Бъкс -

¯_()_/¯
— Orlando Magic (@OrlandoMagic) Играчите на Стив Клифърд разрешиха на водача на " елените " Янис Адетокумбо да осъществя дежурните си 30+ точки, само че за сметка на това значително ограничиха съотборниците му, а тактиката на отбора се оказа печеливша. Никола Вучевич дърпаше Меджик в атака със своите 35 точки, които бяха от голямо значение за триумфа. Мач №2 е в нощта на четвъртък против петък от 01:00 часа българско време.

Старши треньорът на Милуоки Майк Бъдънхолзър се довери на следните петима за началото на мача - Ерик Бледсоу, Уесли Матюс, Крис Мидълтън, Янис Адетокумбо и Брук Лопез.

Welcome to the 2020 Playoffs, your MegaBucks starters are:
— Milwaukee Bucks (@Bucks) Орландо трябваше да се оправя без отсъстващите Арън Гордън и Майкъл Картър-Уилямс, като наставникът на " магьосниците " Стив Клифърд избра Маркел Фулц, Еван Фурние, Гари Кларк, Джеймс Енис III и Никола Вучевич.

Our starting lineup for Game 1 against the Bucks

(Presented by )
— Orlando Magic (@OrlandoMagic) Началото не бе по никакъв начин прелестно за Милуоки, защото отборът извърши няколко следващи неточности в нахлуване, а в композиция с това играчите на Орландо не пропускаха от полето и осъществиха 7 от първите си 8 стрелби, с цел да излязат напред в резултата - 10:17.
Първата двуцифрена разлика бе в интерес на Орландо - 10 точки при 10:20, само че " елените " се концентрираха и също откриха точния мерник от далечно разстояние, с цел да отговорят със серия от 9:0 след тройки на Уес Матюс, Марвин Уилямс и Джордж Хил - 19:20 и таймаут за Стив Клифърд.

On an - run |
— Orlando Magic (@OrlandoMagic) Кратката отмора се отрази позитивно на играчите на Орландо, които затвориха първия интервал с чудесна серия от 13:4, връщайки си 10-точковия актив от средата на интервала - 23:33 след 12 минути игра.
Vucevic in

12 PTS (2 3PM) on 5-6 shooting for the big man on TNT.
— NBA (@NBA) Проблемите за Бъкс ставаха все по съществени във втората част заради това, че тимът на Меджик продължаваше да поддържа висок % при стрелбата - 53%. " Магьосниците " доближиха до цели 18 точки задатък след безупречни изстрели на Никола Вучевич - 33:51 с оставащи 5:29 от интервала.

Midday poster.
— Milwaukee Bucks (@Bucks) Лидерът на " елените " Янис Адетокумбо най-накрая се пробуди и на бърза ръка навъртя 10 следващи точки, помагайки на тима си да се приближи на 8 пункта разлика - 43:51 с 2:32 на часовника. До края на частта не се видя особена смяна и резултатът след първите 24 минути бе 52:62 в интерес на Орландо.
Милуоки започва мощно третата четвърт и се приближи на една точка от противника си след нови положителни изяви на Янис - 68:69. Момчетата на Стив Клифърд нямаха желание да отсъпват на най-хубавия тим в Лигата и още веднъж се отскубнаха в резултата след кошове на Фулц и Вучевич - 70:78 с 6 оставащи минути.

End of 3Q: Us 92, Them 79.

And this guy is having himself a day.
— Orlando Magic (@OrlandoMagic) Черногорският център на Орландо наниза 30-ата си точка в мача, а " магьосниците " за следващ път се изстреляха напред с двуцифрена преднина - 74:86, която набъбна с още един пункт преди началото на последния интервал - 79:92.

Coming in hot.
— Milwaukee Bucks (@Bucks) " Елените " се възползваха от късото неявяване на Вучевич и още веднъж се закачиха за съперника си при 93:99. В момента, в който водачът на Орландо се появи на паркета, Меджик още веднъж си завоюваха двуцифрената преднина - 93:104 при 6:42 до края на мача.
Вучевич не спираше да носи точки на отбора си, а времето последователно изтичаше за любимците в мача, които продължаваха да изостават с 12 точки, 5 минути преди края на дуела - 97:109. Две следващи тройки на Еван Фурние приближиха още повече Орландо до сензацията - 102:115 с едвам 3 минути на таблото. Янис и компания нямаха нито време, нито късмет за отговор, а " магьосниците " затвориха мача при 110:122.

More champagne, |
— Orlando Magic (@OrlandoMagic) Никола Вучевич поведе Орландо с 35 точки и 14 битки при 15/24 пукотевица от полето, Терънс Рос наниза 18 точки от скамейката, Маркел Фулц приключи с 15 точки и 6 асистенции, Гари Кларк добави 15 пункта и 6 битки, а Ди Джей Огъстин и Джеймс Енис III се разписаха с по 11 точки.

За Милуоки Янис Адетокумбо приключи с 31 точки, 17 битки и 7 асистенции, Джордж Хил вкара 16 точки от пейката, Ерик Бледсоу добави 15 и 5 завършващи подавания, а Крис Мидълтън се разписа с 14 точки и 6 битки.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР