Поставеният под номер 6 в схемата Миомир Кецманович (Сърбия) и

...
Поставеният под номер 6 в схемата Миомир Кецманович (Сърбия) и
Коментари Харесай

Миомир Кецманович и Доминик Тийм продължават на четвъртфиналите в Ещорил

Поставеният под номер 6 в схемата Миомир Кецманович (Сърбия) и някогашният номер 3 в света Доминик Тийм (Австрия) се класира за четвъртфиналите на шампионата по тенис ATP 250 на червени кортове в Ещорил (Португалия) с награден фонд от 562 815 евро.

Кецманович разгроми Юрий Родионов (Австрия) с 6:0, 6:1 за 64 минути.

Тийм победи американеца Бен Шелтън с 6:2, 6:2 и доближава за първи път до четвъртфиналите на шампионат от ATP за първи път от началото на годината.

Това бе едвам трета победа за 2023-а за австриеца, който е някогашен номер 3 в международния тенис и победител на Откритото състезание на Съединени американски щати през 2020 година. През последната година и половина той беше преследван от непрекъснати травми - първо на коляното, а по-късно претърпя и интервенция на китката.

" Колкото по-високо отскочи топката, толкоз по-добре за мен. Днес беше ужасно с топлото време без вятър. Кортовете са много бързи и сухи и поемат въртенето доста добре. Тези условия подхождат сносно на играта ми и съм разчувствуван да играя на четвъртфиналите на следващия ден. Представям се все по-добре и по-добре. Просто резултатите през първата част от сезона ги нямаше. Европейският сезон на клей ми подхожда повече ", съобщи Тийм.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР