Поставеният под номер 3 и трикратен финалист Милош Раонич се

...
Поставеният под номер 3 и трикратен финалист Милош Раонич се
Коментари Харесай

Милош Раонич се контузи и отказа участието си на турнира в Токио

Поставеният под номер 3 и троент финалист Милош Раонич се отхвърли от присъединяване в шампионата по тенис в Токио (Япония) с награден фонд 1.706 милиона $. Представителят на Канада получи травма в прасеца по време на дуела от втория кръг против Юичи Сугита. Японецът водеше с 1:0 гейма в първия сет след единствено седем минути игра. 26-годишният Раонич, който е роден в Подгорица, има дълги интервали на отсъствия поради разнообразни травми. Юичи Сугита, който заема 40-то място в международната класация, се намира във върхова форма през последните месеци. Японският тенисист ще играе против Адриан Манарино (Франция) на четвъртфиналите.

Финалистът от предходната година и подложен под номер 4 в главната скица Давид Гофен също се класира за четвъртфиналите след сложна победа в три сета с 2:6, 7:5, 7:6 (1) против американския квалификант Матю Ебдън. Следващият противник на белгиеца в Токио ще бъде Ришар Гаске от Франция, който се наложи с 6:0, 7:6 (5) против Лу Йен-Хсун (Тайван).

Останалите два четвъртфинала в японската столица са: номер 1 в схемата Марин Чилич от Хърватия против американеца Райън Харисън и аржентинецът Диего Шварцман, който е осми подложен, против Стийв Джонсън (САЩ).
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР