Поставеният под номер 3 Даниил Медведев победи Хуберт Хуркач със

...
Поставеният под номер 3 Даниил Медведев победи Хуберт Хуркач със
Коментари Харесай

Медведев се класира за полуфинала на Аустрелиън Оупън

Поставеният под номер 3 Даниил Медведев победи Хуберт Хуркач със 7:6(4), 2:6, 6:3, 5:7, 6:4 в мач от четвъртфиналите на откритото състезание по тенис на Австралия, с което руснакът стигна за трети път в кариерата си до топ 4 на шампионата.

Медведев, който загуби два финала в Мелбърн, игра съвсем четири часа против поставения под номер 9 Хуркач, а на следващия ден ще срещне испанеца Карлос Алакарас или германеца Александър Зверев. 

Хуркач, който стигна едвам за повторно в кариерата си до четвъртфиналите в шампионат за Големия шлем, до през днешния ден бе с позитивен баланс в срещите си с Медведев. Той съумя на два пъти да заличи пасив от един сет, само че в това време завоюва единствено пет от 15-те си благоприятни условия за пробив. Медведев пък бе непогрешим в последния сет. Той проби подаването на Хуркач в седмия гейм, след което го отбрани с спомагателни разигравания на личен сервис. В десетия гейм Медведев завоюва на нула и вкара първия мачбол за крайното 6:4.

" Напълно отпаднал съм ", съобщи след мача Медведев, който във втория кръг игра петсетов маратон до ранните часове на деня.

" В четвъртия сет към този момент знаех, че няма по какъв начин да печеля, в случай че не играя на върха на опциите ми. Правех каквото мога, тъй като загубата ме изпращаше вкъщи. Радвам се, че съумях да стигна до тази победа и

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР