Поставеният под номер 2 в схемата Камерън Нори (Великобритания) се

...
Поставеният под номер 2 в схемата Камерън Нори (Великобритания) се
Коментари Харесай

Нори е полуфиналист в Оукланд

Поставеният под номер 2 в схемата Камерън Нори (Великобритания) се класира за полуфиналите на шампионата по тенис на твърди кортове в Оукланд (Нова Зеландия) с награден фонд 642 735 $.

Нори победи американеца Маркос Хирон с 6:1, 6:7(5), 6:2 за малко повече от два часа на корта.

Нори е роден в Южна Африка, само че е израснал в Оукланд и е бил постоянен фен на този шампионат, преди фамилията му да се реалокира във Англия. Той беше бурно подсилен от публиката на централния корт, когато неговият четвъртфинал най-сетне стартира с два часа и половина забавяне поради дъжда.

" Този шампионат е нещо като втори дом за мен. Израснах тук и е хубаво да се върна. Да играя тук е доста особено. Бях почитател на този шампионат, тъй че ужасно е бъда на този корт ", сподели Нори след триумфа.

" Донякъде самичък си направих сложен втория сет. Но по-късно сервирах по-добре и съумях да се върна в мача ", добави той.

Нори е последният подложен в шампионата. Водачът в схемата Каспер Рууд отпадна във втория кръг през вчерашния ден.

Съперник на Нори на полуфинала ще бъде различен американец Дженсън Бруксби, който победи Кентен Алис от Франция със 7:6(3), 7:6(2).

Френският деец Ришар Гаске победи Давид Гофен (Белгия) с 1:6, 6:1, 6:1 и на полуфиналите ще играе със своя съотечественик Констант Лестиен, който отстрани Ласко Джере (Сърбия) след поврат с 2:6, 7:6(2), 7:5 за 2:45 часа.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР