Поставеният под номер 1 в схемата Стефанос Циципас отпадна безславно

...
Поставеният под номер 1 в схемата Стефанос Циципас отпадна безславно
Коментари Харесай

Циципас и Вердаско отпаднаха рано в Хертогенбош

Поставеният под номер 1 в схемата Стефанос Циципас отпадна безславно още във втория кръг (първия си мач) на тенис шампионата от сериите АТР 250 в Хертогенбош. Гъркът бе спрян от натрупващия от ден на ден убеденост Николас Жари с 4:6, 6:3, 4:6 за 122 минути игра.

Joy for Jarry! @NicoJarry defeats top seed Tsitsipas in three sets at the #LibemaOpen. pic.twitter.com/kedJiEwbSj
— Tennis TV (@TennisTV) June 13, 2019
Така сезонът на трева стартира несполучливо за международния номер 6, до момента в който Жари към този момент има две победи на тази настилка, откакто в първия кръг се оправи с италианеца Яник Синер със 7:6(4), 6:3.

Two dives for the price of one @NicoJarry and @StefTsitsipas giving it their all on the grass!#LibemaOpen pic.twitter.com/BSqGfxkNgt
— Tennis TV (@TennisTV) June 13, 2019
Първият сет сред Циципас и Жари бе решен с пробив още в първия гейм, като след това чилиецът се възползва от четвъртия си сетбол. Втората част също мина с ранен брейк, този път във втория гейм в интерес на гърка. Десетият гейм на решителния сет пък приключи с пробив за Жари и той се поздрави с влиятелната победа.

Фернандо Вердаско също небрежно завърши присъединяване си в Хертогенбош, макар че взе първия сет против Адриан Манарино с 6:1. Следващите елементи обаче отидоха на сметката на французина с 6:3, 6:4 и за 1 час и 45 минути той отстрани четвъртия подложен.

В други дуели от шампионата денем Давид Гофен в профил Пиер-Юг Ербер с 6:3, 7:5, а Кристиан Гарин се оправи с Робин Хаасе със 7:5, 7:5.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР