Поставените под №1 при двойките на международния турнир по тенис

...
Поставените под №1 при двойките на международния турнир по тенис
Коментари Харесай

Титла при двойките за Марков и Радулов в Бургас, български финал и при юношите

Поставените под №1 при двойките на интернационалния шампионат по тенис " Авеню къп " Виктор Марков и Илиян Радулов победиха при юношите. В разногласието за купата националите на България надвиха със 7-5 6-4 над Михаил Бровиншчи от Молдова и Кристиян Тесзари от Румъния. При девойките с купата тримуфираха Юлия Герман от Молдова и партньорката й от Румъния Кармен Андрееа Хъря. Шампионките доближиха до турнирния триумф на кортовете в Бургас след 6-4 6-3 над Александра Габровска и Наира Геворкян.

Денят за представителката на домакините от Търговска колегия " Авеню " Наира Геворкян стартира отлично, откакто в полуфинален мач отстрани Анастасия Александра Николова с 6-1 6-4. В разногласието за купата на следващия ден тя ще излезе на корта против София Кошченко, преодоляла с 6-2 6-2 Габровска.

Големият край при юношите е сред поставените под №1 и 2 в главната скица - националите Адриано Дженев и Илиян Радулов. На полуфиналите Радулов се оправи с 6-3 7-5 с Джордж Лазаров, а Дженев мина през румънеца Тесзари с 6-1 6-3. Турнирите са за състезатели до 16 години и са част от календара на ТенисЕвропа. В събота двата финалния дуела стартират в 9 часа, заяви турнирният шеф Стоян Николов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР