Поставени под натиск да облекчат антиепидемичните рестрикции в Германия, представители

...
Поставени под натиск да облекчат антиепидемичните рестрикции в Германия, представители
Коментари Харесай

Учителите в Германия се оплакват от хаоса с правилата за коронавируса

Поставени под напън да облекчат антиепидемичните рестрикции в Германия, представители на управляващите се споразумяха предишния месец последователно да отворят учебните заведения. Потвърдените случаи на Covid-19 още веднъж означиха растеж, подтиквайки някои провинции да трансформират това решение, само че други продължиха да връщат учениците в учебно заведение и настояха, че присъственото образование би трябвало да стане предписание.

Това сложи в затруднено състояние възпитаници, родители и учители като Михаел Громотка, който преподава изкуство от 7-и до 9-и клас. Миналата седмица, когато управляващите на провинция Берлин стопираха връщането на учениците в учебно заведение след месеци на отдалечено образование, проектите му още веднъж се трансформираха.

" Всичко беше доста безредно ", сподели Громотка и добави: " Бяхме известени с по-малко от седмица предупреждение ".

Громотка, който е женен за своя колежка учителка и има дете, което е в началното учебно заведение, споделя, че тези завои отразяват неналичието на стройна тактика в Германия за това по какъв начин безвредно да се оставят учебните заведения отворени.

Властите в Берлин закупиха близо 1900 въздушни филтъра, които съгласно специалистите ще понижат риска от разпространяване на вируса в класните стаи. Тези количества обаче са задоволителни да се обезпечат едвам по два филтъра за всяко от 900-те учебни заведения в столицата.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР