Поставената под номер 3 в основната схема Белинда Бенчич от

...
Поставената под номер 3 в основната схема Белинда Бенчич от
Коментари Харесай

Бенчич с обрат срещу Херцог в Москва

Поставената под номер 3 в главната скица Белинда Бенчич от Швейцария се класира за четвъртфиналите на шампионата по тенис в Москва с награден фонд 1 милион $. Бенчич, която през септември доближи до полуфиналите на Откритото състезание на Австралия, трябваше да прави поврат против словенката Полона Херцог, с цел да завоюва с 1:6, 6:3, 6:4 след съвсем два часа игра.

Швейцарката загуби първия сет, само че във втория сподели много по-добра игра и разумно съумя да изравни резултата. В началото на решителния трети преимуществото още веднъж мина на страната на Херцог, която поведе с 3:0 гейма, единствено с цел да може Бенчич да отговори с пет поредни и приключи обрата.

В идващия кръг швейцарката ще играе с белгийката Кирстен Флипкенс, която се наложи с 6:3, 3:6, 6:3 над Даяна Ястремска от Украйна.

За четвъртфиналите се класира и номер 8 в схемата Екатерина Александрова, която в напълно съветски конфликт разгроми Анна Калинская с 6:1, 6:1. Следващата съперничка на Александрова ще бъде победителката от мача сред Дона Векич (Хърватия) и Каролина Мухова (Чехия).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР