Постът на мениджъра Ерик тен Хаг изглежда сигурен на фона

...
Постът на мениджъра Ерик тен Хаг изглежда сигурен на фона
Коментари Харесай

Ратклиф няма да уволнява Тен Хаг, но му отнема ролята при трансферите

Постът на мениджъра Ерик загар Хаг наподобява сигурен на фона на идното идване на сър Джим Ратклиф в Манчестър Юнайтед, само че вестник i оповестява, че на нидерландецът ще му бъде конфискувана огромна част от ролята, която има, когато става въпрос за прехвърляния.

Въпреки че загуби пет от първите си 10 мача във Висшата лига този сезон, Тен Хаг надали ще одобри елементарно сходен удар, откакто договорката с Ратклиф бъде приключена сполучливо и той поеме футболните интервенции. Желанието на милиардера е да се сътвори модел, сходен на този на Манчестър Сити, което ще значи, че футболните въпроси ще бъдат решавани от състезателен шеф.

Вестник i прибавя, че Тен Хаг самичък се е докарал до това състояние, защото желанията му да докара на „ Олд Трафрод “ играчи от Ередивизи, където беше треньор на Аякс, не носят огромен триумф за момента.

Смята се, че някогашният началник на Тотнъм Пол Мичъл е любимец на Ратклиф за поста на новия състезателен шеф при „ алените дяволи “. Мичъл неотдавна напусна Монако, където живееше покрай Ратклиф и работеше в същите кръгове. Той също по този начин се върна в региона на Манчестър и се интересува от опцията за работа на „ Олд Трафорд “.

Sir Jim Ratcliffe won't sack Erik ten Hag despite Man Utd's recent dip in fortunes, understands
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР