Постарали сме се да обединим точките, целите, които имаме във

...
Постарали сме се да обединим точките, целите, които имаме във
Коментари Харесай

Николай Денков: Най-важното е да изберем редовно правителство

Постарали сме се да обединим точките, задачите, които имаме във всички парламентарни стратегии

" Тъй като е първият ден от новата парламентарна сесия, естествено е да сложим въпроса кое е най-важното, което можем да свършим през тази сесия, отговорът е един - да изберем постоянно държавно управление. Това е отговор освен обвързван с живота на това Народно събрание, а и тъй като всеки от нас по време на празниците е срещал десетки хора, които са му казвали - какво вършиме там и за какво не сте избрали държавно управление. Затова от " Продължаваме промяната " подходихме по метод, който е друг от всичко правено до момента ". Това съобщи в декларация по случай първото съвещание на Народно събрание за 2023 година акад. Николай Денков от трибуната на Народното събрание, съобщи БГНЕС.

Денков прикани тези, които не са прочели деликатно декларацията да прочетат единствено един параграф, които разказва целите, които те са заложили.

" Въпросът ми е с кой от тези цели не сте съгласни и с коя от дейностите, с които можем да ги реализираме не сте съгласни. Много забавни бяха рецензиите, които се появиха през вчерашния ден и през днешния ден, да вземем за пример ръководителят на една парламентарна група сподели, че това са целите взети от тяхната предизборна стратегия. ", означи той. Денков добави, че други са споделили, че имат възражения към два-три текста.

" Аргументи от този вид демонстрират, че ние сме си свършили работата. Да постарали сме се да обединим точките, задачите, които имаме във всички парламентарни стратегии с изключение може би на една политическа групировка. ", безапелационен е той.

Той прикани в петък, когато се преглежда декларацията, несъгласните с нея да отговорят на въпроса по какъв начин си показват реализацията на третия мандат.

" Ако не можете да отговорите на този въпрос кажете ясно, че през цялото време на това Народно събрание вие сте работили, с цел да завърши то най-бързо своя живот и да отидем на последващи избори ", сподели още той.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР