Постъпката на Александър Морфов е . Това каза в предаването

...
Постъпката на Александър Морфов е . Това каза в предаването
Коментари Харесай

Актьорът Георги Новаков: Постъпката на Александър Морфов е хлапашка


Постъпката на Александър Морфов е. Това сподели в предаването „ Тази заран “ артистът от Народния спектакъл Георги Новаков.

„ Добре е, че Сашо е разполагал единствено с флумастер,, тъй като митингът му безусловно щеше да пламне “, сподели той за „ пожара “ в театъра, който „ тлее “ от края на предходната година.

Според него цялата история, в спектакъл „ Иван Вазов “, доста прилича разказ от льо Каре – би трябвало непрестанно да се връщаш обратно, с цел да си подредиш нещата и да си изясниш картината. Той добави, че „ има доста подводни течения “ в целия този скандал.

„ Това е една хлапашка постъпка ( на Александър Морфов – б.р. ),. Но те и двете страни в абсурда вършат поредност от такива глупави действия. Все мощни думи ми идват, само че се пробвам да се възпирам “, сподели още артистът.

Той напомни, че шефът на Народния спектакъл е завоюва състезанието тръгвайки напред с портрета на Александър Морфов, т.е. режисьорът е бил. Това се е случило през лятото на 2022 година минава известно време и се зараждат някакви други процеси, изяснява още артистът. „ Кучето очевидно е заровено някъде другаде – има нещо, което е провокирало дейностите на Сашо Морфов “, добавя той.

Актьорът разказа шефа на театъра като по-обигран и не разкрива държанието си, до момента в който режисьорът е прочувствен и обявява мислите си. Описа като „ ослепителен ход “.

„ Има една конструкция, която има основен режисьор. Той трансформира структурата и към този момент няма такава позиция. Сега въпросът е дали Сашо Морфов е. Не, такава служба няма, значи и него го няма “, изясни още артистът.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР