Постъпих джентълментски. Така актьорът Филип Буков определи жеста си към

...
Постъпих джентълментски. Така актьорът Филип Буков определи жеста си към
Коментари Харесай

Филип Буков, който спаси майка с бебето й: Постъпих джентълментски

Постъпих джентълментски. Така артистът Филип Буков дефинира жеста си към майката с дете, които бяха на косъм да бъдат пометени от хвърчащ бус на пешеходна пътека.

" Бях на един столичен бул., по средата е разграничен с островче с мантинела. Спускам посока Цариградско шосе и съм в лява лента, когато виждам по средата на платното жена с дете, която пресича. Спрях да я пропусна, тя потегли, само че в огледалото за назад виждане видях, че един бус се движи по-бързо и не понижава. Явно нямаше видимост от колите зад мен, а аз се бях със скутера ми ", описа обстановката пред Би Ти Ви той.

Когато е видял водача завил внезапно на дясно и препречил и другото платно.

" Той ме видя, настъпи спирачки, потегли да крещи по мен, само че след това видя, че там има дама с количка. Жената ми кимна и пресече. Всичко се разигра за 10 секунди ", продължи описа си той. 

На въпроса не го ли е било боязън, в случай че водачът на буса не набие спирачки Буков сбито отговори, че толкоз бързо е станало всичко, че не е имало време за боязън. 

" Най-много да ме напсува, че не знам какво върша, не съм мислил, че нещо неприятно може да ми се случи ", счита артистът. Но съобщи, че постъпката му е била джентълменстки жест към дамата, с цел да може да пресече умерено.

По думите му е значимо да бъдем положителни. 

" Не мога да трансформира целия свят, само че мога да трансформира дребния свят към себе си, и в случай че всеки мисли по този начин ще заживеем в едно по-добро място ", безапелационен е Буков.  

" Този жест ми е лиши 2-3 секунди, а евентуално дамата го е оценила по-високо, отколкото  в действителност аз съм направил. Ако може дано всеки човек да прави такива положителни неща, с цел да може в случай че не друго, най-малко денят ни да минава с едно по-добро въодушевление ", прикани артистът. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР