Постъпи мъжко и достойно, съжалявам, че това му се случи.

...
Постъпи мъжко и достойно, съжалявам, че това му се случи.
Коментари Харесай

Джамбазки нарече БСП "лъжливото овчарче" и изчисли колко дебили има в партията на Корнелия!

Постъпи мъжко и почтено, скърбя, че това му се случи. В момента Българска социалистическа партия се пробваха да се създадат на забавни поради визитата на ръководителя на европейския парламент. Лъжливото овчарче минава един път или два пъти, след това ще забележим какво ще стане. Това съобщи в ефира на " Събуди се " евродепутатът Ангел Джамбазки. В студиото с него бе и Тома Биков, съгласно който от Българска социалистическа партия употребяват терминология от 1923 година.

" 67% от групата на Българска социалистическа партия дават отговор на определението на господин Христов за дебилите в България по елементарни сметки, базирайки се на думите му. Сигурно доста се забавляват в партията им ", сподели Джамбазки.

" Главчев по устав нямаше за какво да подава оставка. Това беше персонален негов претекст. Когато си ръководител на Народното събрание и опозицията афишира, че няма да влиза на съвещанията, ти не можеш да работиш обикновено. Имахме сили да изкараме известно време в режим, в който те не са в парламентарна зала, само че това нямаше да е добре за никого. Щяхме да увеличим равнището на борба в Народното събрание и в обществото ", сподели Биков.

" Българска социалистическа партия не могат да преживеят обстоятелството, че изгубиха изборите по толкоз лековат метод, напълно по тяхна виновност. Помним смешките на госпожа Нинова против измъчваните преди години дядовци. Те даже не знаят защо да желаят избор на съмнение. Какво ще стане даже и да мине този избор? ", запита риторично Джамбазки.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР