Постановлението е от днес, съобщи пред Дир.бг градският прокурор на

...
Постановлението е от днес, съобщи пред Дир.бг градският прокурор на
Коментари Харесай

Спряха разследването на разстрела на Татяна Стоянова

Постановлението е от през днешния ден, заяви пред Дир.бг градският прокурор на София Зорница Таскова.

33-годишната началничка на кабинета на пазарджишкия кмет бе убита на 12 януари 2015 година с пет патрона пред дома си. Досъдебното произвеждане, формирано от Окръжната прокуратура в Пазарджик, бе трансферирано под наблюдението на Софийска градска прокуратура по искане на основния прокурор, само че и досега убийството не е разкрито .

Единствено бе конкретизирано оръжието, с което е стреляно по Стоянова - сигнално-газово, само че модифицирано за пукотевица с бойни патрони - най-вероятно с корпус на „ Макаров “ и със заглушител.

Прокурор Таскова изясни, че следствието не е прекъснато, а спряно поради неизяснената досега идентичност на причинителя на убийството, макар положените процесуални старания за приобщаване на всички събрани доказателства – писмени, материални и гласни.

Поради това следствието още веднъж се праща на полицията за осъществяване на спомагателни оперативно-издирвателни мероприятия за определяне на килъра.

Няма подложен период, а сега, в който проверяващите показват на прокуратурата нови данни и условия, производството ще бъде обновено, сподели още Зорница Таскова.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР