Посрещнат пред канцеларията на министър-председателя на улица Даунинг стрийт 10

...
Посрещнат пред канцеларията на министър-председателя на улица Даунинг стрийт 10
Коментари Харесай

Новият британски премиер: Ще се противопоставим мълчаливо на онез...

Посрещнат пред канцеларията на министър-председателя на улица " Даунинг стрийт " 10 от голям брой екзалтирани свои помощници и симпатизанти, откакто публично одобри поканата на краля да заеме поста, в първото си послание Стармър се разгласи за умерена политика, която да възвърне изгубеното доверие на гласоподавателите.

 

" Със сигурност за всички е ясно, че страната ни се нуждае от по-голямо пренастройване, от преоткриване на това кои сме ние, тъй като без значение от това какъв брой мощни са били бурите в историята, една от най-големите сили на тази нация постоянно е била способността ни да намираме път към по-спокойни води ", означи Стармър. " Това зависи от политиците, изключително от тези, които се застъпват за непоклатимост и сдържаност, както върша аз ", посочи той.

 

" Моето държавно управление ще се бори всеки ден, до момента в който не повярвате още веднъж. Отсега нататък имате държавно управление, необременено от доктрини, водено само от решимостта да служи на вашите ползи. За да се противопоставим безмълвно на тези, които са отписали страната ни ", акцентира новият английски министър председател.

 

" Вие ни дадохте явен мандат. И ние ще го използваме, с цел да реализираме смяна ", безапелационен бе той.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР