Посрещаме пролетта със сняг, виелици и усложнена пътна обстановка. Жълт

...
Посрещаме пролетта със сняг, виелици и усложнена пътна обстановка. Жълт
Коментари Харесай

Посрещаме пролетта със сняг, виелици и усложнена пътна обстановка

Посрещаме пролетта със сняг, виелици и усложнена пътна конюнктура . Жълт сигнален код за рисково време има в няколко области на страната.

Зрители на bTV алармираха за колони от тежкотоварни коли в региона на Видин. Пътищата в страната са мощно заснежени, a в регионите на Русе, Силистра, Разград, Търговище и Шумен , с изключение на снеговалежи, ще има и мощен вятър през днешния ден, който ще основава условия за виелици и навявания.

--> Заради ледения дъжд по пътищата в Русенско се е образувала поледица, а част от републиканската пътна мрежа бе затворена за тежкотоварни камиони. Има и обитаеми места без ток поради скъсани далекопроводи.

Заради изобилния снеговалеж в Разградско и Силистренско пътищата бяха затворени за близо пет часа за придвижване на тирове, а водачите чакаха на опашка.

В региона четири обитаеми места към момента са без ток. Машините на снегопочистващите компании работят от рано сутринта, само че някои от главните пътни артерии камионите се завъртат на леда и блокират придвижването .

От сутринта пътната организация краткотрайно вкара ограничаване за камионите над 12 тона в Прохода на Републиката. Образуваха се опашки от чакащи тирове .

На Северозапад лек автомобил излезе от пътя и попадна в крайпътна канавка. Инцидентът стана на интернационалния път Е-79 сред Монтана и Видин в региона на село Винище.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР