Посрещаме новината за действията на ДАНС в Агенция Митници“ с

...
Посрещаме новината за действията на ДАНС в Агенция Митници“ с
Коментари Харесай

Европейски транспортен клъстер: Действията на ДАНС в Агенция „Митници“ са голяма изненада за нас

Посрещаме новината за дейностите на ДАНС в Агенция „ Митници “ с огромна изненада. Това се споделя в позиция на Европейски транспортен клъстер. 

През последните месеци сме срещали експертиза и професионализъм от тази организация към проблемите на транспортния отрасъл, което за жалост е казус. По тази причина имаме вяра, че резултатите от осъществените обиски и аргументите за тях скоро ще излязат нескрито. Само истината ще разсее подозренията и съмненията. 

Винаги сме споделяли мнението, че шефовете на сходни организации следва да са специалисти, а не политически назначения, които биват сменявани с всяко ново държавно управление и са подвластни от него.

Доколкото се отнася до актуалната обстановка, у нас не са останали усещания за неяснота или скрити претекстове, разнообразни от законово регламентираните.

По тази причина показваме своята вяра за откриване на обективните условия довели до събитията от днешния ден, за прекратяване на усещането, че на тези места би трябвало да се назначават послушни лица.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР