Посрещачът на националния отбор Александър Николов изрази съжаление, че България

...
Посрещачът на националния отбор Александър Николов изрази съжаление, че България
Коментари Харесай

Алекс Николов: Жалко, че не взехме поне гейм

Посрещачът на националния тим Александър Николов изрази страдание, че България не е спечелила най-малко гейм против Словения в последния си мач от груповата фаза. Нашите момчета отстъпиха с 0:3 в здрав мач и загряха за осминафинала против Франция на 8 септември.

" Много съжаляваме, че не успяхме да подарим на тази невероятна аудитория през днешния ден най-малко още един гейм. Защото в действителност бяхме близо. Имахме пет или шест сетпойнта и не успяхме да вземем нито един. И доста съжаляваме за това. Това оставя едно горчиво чувство.
 Цветан Соколов: Изиграхме най-хубавият си мач против Словения
Цветан Соколов: Изиграхме най-хубавият си мач против Словения

Срещу Франция ни чака сложен мач, споделя капитанът

Ние можем да противодействаме на огромните тимове сигурно. Всички имаме вяра в това. Въпросът е, че през днешния ден не ни доближи чисто механически някои детайли. Визирам и моят сервиз, който го нямаше никакъв.

Да, Франция е един мощен съперник, само че ще излезем още по-нахъсани от през днешния ден и ще се борим за оставане в шампионата и да напреднем до четвъртфинала. Със сигурност умората няма да е фактор. Имаме два дни отмора, считам, че ще сме в топ физическо равнище за мача с Франция.

Със сигурност ние мечтаем, не сме спрели да мечтаем през цялото време. Надяваме се да покажем мощна игра и съм сигурен, че в случай че го създадем в тази зала ще има добър резултат. "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР