Посредничка, осъществила връзка от Бургас между гръцко семейство и бременна

...
Посредничка, осъществила връзка от Бургас между гръцко семейство и бременна
Коментари Харесай

Бременната Галя пропътува отиде в Гърция, но се върна без бебето си, защото...

Посредничка, осъществила връзка от Бургас сред гръцко семейство и бременна жена, получи наказване - 2000 лв. санкция. То е наложено от Бургаския областен съд преди дни. От делото става явен пътя, който е минала майката Галя С,, с цел да продаде детето си за....4000 лв.. Случаят е един от многото на продадени бебета от мургави бременни в южната ни съседка и демонстрира ясно механизма на „ договорката “, написа " Бургасинфо ".
Жената живеела на фамилни начала с мъж, дружно с родени през взаимното им общуване пет деца. Между двамата зародили разлики, което наложило да се разделят. След раздялата им майката почнала да се вижда с различен мъж, а по-късно открила, че е бременна от него.

Няколко месеца по-късно, към този момент бременна в осмия месец, тя решила да продаде детето откакто го роди в Република Гърция. За задачата се свързала с посредничка, за която, знаела, че има контакти в посочената страна, владее гръцки и може да й спомага да продаде детето, свързвайки я със семейство, желаещо да го осинови.

Двете се прецизирали, че ще отпътуват за Република Гърция с микробус, пренасящ пасажери от България. Както се уговорили, те се срещнали на автобусната спирка до бензиностанция в кв. Победа в Бургас, където се качили на бял микробус, чийто лидер е с неустановена с решителност по делото идентичност. В микробуса имало и други лица, които майката не познавала и дружно потеглили към уречената дестинация. След като минали границата, на идващия ден пристигнали в град Лариса в Гърция. Престояли известно време в квартира, а след това в Университетска многопрофилна болница в Лариса бременната жена родила дете - момиченце. Още в деня на раждането на детето посредничката влезнала в контакт със съпружеската двойка, желаеща да осинови новороденото. Именно тя уговорила и цената, която да бъде заплатена от осиновителите за детето, само че тази сума тя не съобщила на майката, целейки да остави по-голяма част от сумата за себе си.

След изписването, дружно с детето майката била отведена от посредничката и неустановено в същата квартира, в която обитавали и преди самото раждане. По време на престоя им в квартирата пристигнало фамилията, желаещо да осинови детето.

Всички дружно отишли в частна клиника, където взели от новороденото проби за цялостни проучвания, от които по-късно станало ясно, че индикаторите на детето са естествени. По този мотив била осъществена нова среща сред гръцките нови родители и българската посредничка, при която прецизирали предаването на детето и цената, която следва да бъде заплатена от осиновителите сега на предаването.

Няколко дни по-късно майката била заведена до нотариалната адвокатска фирма, където заявила, че се съгласява нейното дете да бъде осиновено. Още същия ден майката понесла бебето със столче за кола и дружно с посредничката, отишли до дома на гръцкото семейство, където дребното момиченце било предадено на новите родители. Посредничката взела от тях неустановена сума пари, а съгласно предварителна спогодба, трябвало да съобщи на майката 7000 лв..

На идващия ден двете отпътували към България с автомобил, като при идването си в Бургас посредничката предала на майката 4 000лв. Жената поискала и останалите три хиляди лв. до общия размер на сумата, за която се били разбрали, само че не ги получила, след което двете се скарали.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР