Посолството ни в Република Северна Македония продължи и днес с

...
Посолството ни в Република Северна Македония продължи и днес с
Коментари Харесай

Посолството ни в Скопие и Генералното ни консулство в Битоля продължават с дарителската акция

Посолството ни в Република Северна Македония продължи и през днешния ден с дарителската си акция в границите на плана „ Български коледни празници “ като даде 185 коледни пакета с лакомства и учебни принадлежности за деца в Скопие и Охрид, оповестиха от пресцентъра на Министерство на външните работи.

Посланикът ни Ангел Ангелов и брачната половинка му Биляна Ангелова връчиха подаръците на съдружие „ В моя свят”, предопределени за ползвателите на Центъра за деца с проблеми в аутистичния набор в град Охрид, както и на SOS детско населено място в град Скопие и на Съюза на слепите – Скопие. Така през последните дни в границите на финансирания от Министерство на външните работи план „ Български коледни празници “ дипломатическата ни задача зарадва с дарове общо 455 деца в Република Северна Македония.

Генералното ни консулство в Битоля също се включи в дарителската акция. Генералният ни консул Димитър Иванов даде през днешния ден 140 пакета с играчки и лакомства на кметовете на общините Могила и Новаци. Подаръците ще бъдат раздадени на деца в неравностойно състояние. Празнични пакети от името на България ще получат и децата от Центъра за лекуване на хора с интелектуални и двигателни проблеми, както и тези, лекувани от Сдружение за поддръжка на деца и фамилии с атипично развиване „ Хармоничен свят “ от Битоля.



Даренията бяха признати с признателност към българската страна за поддръжката.





Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР