Посолството ни в Република Северна Македония дари днес в навечерието

...
Посолството ни в Република Северна Македония дари днес в навечерието
Коментари Харесай

Посолството ни в Скопие зарадва 105 деца с лакомства и училищни пособия - СНИМКИ

Посолството ни в Република Северна Македония подари през днешния ден в навечерието на Нова година 105 пакета с лакомства и учебни принадлежности на Центъра за с аутизъм в Скопие, оповестиха от пресцентъра на Министерството на външните работи.
Пакетите бяха предадени от българския дипломат Ангел Ангелов и неговата брачна половинка Биляна Ангелова. Благодарност за хуманния жест бе изразена от представителите на съдружие „ В моя свят “, което ръководи центъра, както и от присъстващите деца и родители.
 Заев: Всеки ще може да отглежда по 2-3 растения марихуана за персонална приложимост Заев: Всеки ще може да отглежда по 2-3 растения марихуана за персонална приложимост
В отговор на парламентарен въпрос министър председателят Зоран Заев на вчерашната сесия съобщи, че легализацията и декриминализацията на канабиса отв...
Дарението е в продължение на дългогодишното съдействие на посолството със съдружие „ В моя свят “. До момента с финансиране от Официална помощ за развиване на Република България бяха построени два дневни центъра за деца с аутизъм - в Скопие и в Охрид. В ход е и реализирането на взаимни план за създаване на трети сходен детски център в Тетово, както и на първия в Република Северна Македония дневен център за терапия на възрастни жители с аутизъм в столицата Скопие.
Инициативата за даряване на коледни пакети се реализира в границите на плана „, осъществен с финансовата поддръжка на Министерство на външните работи на Република България. В рамките на плана по време на коледните и новогодишни празници посолството ни в Скопие и генералното ни консулство в Битоля зарадваха с дарове общо 700 деца от Република Северна Македония.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР