Посолството на САЩ в София и Фондация „Америка за България“

...
Посолството на САЩ в София и Фондация „Америка за България“
Коментари Харесай

Посолството на САЩ с финансова помощ за български доброволчески инициативи по време на COVID-19

Посолството на Съединени американски щати в София и Фондация „ Америка за България “ оповестиха стратегия за финансова помощ за българи, работещи в поддръжка на своите общности по време на COVID-19.

„ Българите носят храна на съседите си, грижат се за поставените под карантина медици, оказват помощ на възрастните си съграждани и правят доста други неща. Тези действия демонстрират силата на българите – тяхната връзка както едни с други, по този начин и с цялата общественост. Като отдавнашни сътрудници ние с възторг поддържаме тези впечатляващи старания “, съобщи посланикът на Съединени американски щати в България Херо Мустафа.
Доброволци в битката с COVID-19: Трима студенти по медицина оказват помощ в старозагорската болница 26 студенти от Тракийския университет са в подготвеност да се включат
Като самопризнание за впечатляващите български доброволчески начинания, които си оказват помощ взаимно по време на рецесията с COVID-19, ще бъде предоставена финансова помощ на български жители, неправителствени начинания и дребни и междинни бизнеси, които оферират услуги в поддръжка на своите общности.

Всеки български жител или организация може да кандидатства за тази финансова поддръжка. Финансовата помощ цели да подкрепи тези, които оказват помощ на другите. Ще бъде предоставена помощ и за планове, които към този момент се извършват.

Номинации се одобряват до понеделник, 30 март – ТУК: http://www.BGStandingTogether.org/

Тези, които ще получат помощ, ще бъдат оповестени обществено.
Заразени* Нови случаи Починали Излекувани България 243 1 3 4 Света 488292 17324 22069 117608 Заразени* Нови Починали България 243 1 3 Света 488292 17324 22069
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР