Посолството на САЩ в Москва обвини руските власти, че не

...
Посолството на САЩ в Москва обвини руските власти, че не
Коментари Харесай

Руското правителство не ни пуска във вилата, оплака се американското посолство

Посолството на Съединени американски щати в Москва упрекна съветските управляващи, че не пускат дипломатическия личен състав до парцел на дипломатическата задача отвън съветската столица, откакто в началото разреши достъп до през днешния ден на обяд, с цел да може личният състав да събере нещата си, осведоми Ройтерс.

 Посолството на Съединени американски щати в Москва може да понижи издаването на визи
Посолството на Съединени американски щати в Москва може да понижи издаването на визи

Във връзка с намаляването на броя на американските дипломати в Руската федерация до 455 души

Припомняме, Русия наложи ответни ограничения на глобите на Съединени американски щати. Владимир Путин разгласи през уикенда, че близо 755 американски дипломати би трябвало да изоставен Русия. Също по този начин ще бъдат конфискувани хранилища на Съединени американски щати и вила в Серебряный Бор.

Представител на съветското външно министерство съобщи, представен от локалната организация РИА " Новости ", че американското посолство е изпратило камиони без първо да изиска позволение, което съгласно източника се изисква от закона, тъй като парцелът е в предпазена зона.

 Путин гони 755 американски дипломати
Путин гони 755 американски дипломати

Кремъл конфискува вила и склад на посолството на Съединени американски щати

Вилата е наета от американското посолство, с цел да се употребява от личния състав за отмора и забавление.

Оператор на Ройтерс пред вилата е видял да идват на мястото пет автомобила с дипломатически номера, в това число и камион. Той съобщи, че не са позволени.

" В сходство с уведомлението на съветското държавно управление американската задача в Русия се предполагаше, че би трябвало да получи достъп до нашата вила до обяд на 1 август ", сподели представител на посолството.

Цял ден нямахме достъп. Обърнахме се към съветското държавно управление за пояснение за какво не ни позволяват, добави представителят.

Представител на съветското външно министерство акцентира, че американците са си отговорни, тъй като не са се сдобили с нужното позволение.

Да се упреква Русия, че е блокирала достъпа граничи с " преднамерена провокация ", разясни източникът.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР