Посолството на САЩ в Лондон издаде забавно извинение от името

...
Посолството на САЩ в Лондон издаде забавно извинение от името
Коментари Харесай

Посолството на САЩ в Лондон се намесва, след като американски професор казва добавете СОЛ към чаша чай

Посолството на Съединени американски щати в Лондон издаде занимателно опрощение от името на американски академик, който предложи да се добави малко сол към чаша чай — един на пръв взор дребен съвет, който възмути британците.

Мишел Франкл, която е професор по химия в колежа Брин Маур, сподели, че е направила заключението си след разбор на десетки научни публикации и текстове на 1000 години. Жителите на Англия обаче нямаха нищо от това, в това число чиновници на посолството на Съединени американски щати в Лондон, които споделиха, че радикалната концепция на Мишел ще „ заплаши самата основа на нашите специфични връзки “ с Англия в изказване.

Посолството на Съединени американски щати бързо се дистанцира от Мишел посредством обява в X, някогашен Twitter. „ Днешните медийни известия за рецептата на американски професор за съвършената чаша чай разгорещиха нашата специфична връзка с Обединеното кралство “, споделиха чиновници. Другата концепция на Мишел, която се счита за луда, само че не получи толкоз доста отрицателни реакции, беше с цел да накиснете торбичката си чай бъ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР