Посолството на САЩ в Киев и консулството в Одеса временно

...
Посолството на САЩ в Киев и консулството в Одеса временно
Коментари Харесай

САЩ затвориха посолството си в Киев и консулството в Одеса

Посолството на Съединени американски щати в Киев и консулството в Одеса краткотрайно са затворени, оповестяват съветски и беларуски медии, като се базират на очевидци.

На 14 юли посолството на Съединени американски щати в Киев разгласява на уеб страницата си апел към всички американски жители, намиращи се в Украйна, да изоставен територията на страната.

Дипломатическата задача предизвестява тези, които са в Украйна, да заобикалят местата със скупчвания на хора и всеобщи мероприятия " в която и да е точка на Украйна, в това число западните райони ".

В известието се дават образци на американците какво да вършат, ако попаднат в зони на бойни дейности или бомбардировки. От задачата поучават своите жители да носят документите си със себе си и да наблюдават непрекъснато уеб страницата на Държавния департамент за настоящи препоръки за пътешестване.

Според посолството обстановката в Украйна е извънредно нестабилна и може във всеки миг " внезапно и ненадейно да се утежни ".

Припомняме, че предходната седмица Съединени американски щати доставиха на Украйна осем далекобойни ракетни системи за залпов огън HIMARS и възнамеряват да пратят още четири в скоро време. Далекобойни оръдия и системи изпратиха също по този начин Англия и Германия.

След доставката на първите HIMARS съветникът на украинския президент Олексий Арестович съобщи, че Украйна може да нападна Кримския мост, " незабавно откакто се появи първата техническа опция ".

На думите му реагира някогашният президент и министър председател на РФ Дмитрий Медведев: " Ако това се случи, последствията ще са явни: Те незабавно ще бъдат изправени пред Деня на страшния съд. "

" За тях ще бъде доста мъчно да се скрият ", закани се заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация.

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в!

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР