Посолството на САЩ у нас изрази благодарност на прокуратурата. Поводът

...
Посолството на САЩ у нас изрази благодарност на прокуратурата. Поводът
Коментари Харесай

Посолството на САЩ с благодарности към бг прокуратурата

Посолството на Съединени американски щати у нас изрази признателност на прокуратурата . Поводът за това е апелът на основния прокурор и управлението на държавното обвиняване към депутатите да лимитират езикът на омразата.

" Главният прокурор Иван Гешев и управлението на прокуратурата остро осъждат потреблението на езика на омразата , изключително когато това се случва от парламентарната естрада ", показаха по-рано през седмицата чиновниците на Темида.

Често е по-добре да пренебрегваме отвратителната и изпълнена с ненавист изразителност и да се съсредоточим върху по-благородни старания за доближаване на хората. Понякога обаче ние, като общество, би трябвало да изразим мнението си намерено. Както е споделил философът Жан Жак Русо: „ Обидите са причини, употребявани от тези, които бъркат “. Благодарим на българските жители и на прокуратурата, че опазиха главното човешко достолепие и показаха това, което е неправилно ", акцентират през днешния ден от американското посолство, споделяйки във Facebook позицията на прокуратурата.

Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР