Посолството на Русия в САЩ поиска от Държавния департамент да

...
Посолството на Русия в САЩ поиска от Държавния департамент да
Коментари Харесай

Русия заклейми драконовските санкции на САЩ за случая Скрипал

Посолството на Русия в Съединени американски щати изиска от Държавния департамент да огласи междуведомствената кореспонденция за въведените наказания във връзка със случая " Скрипал ".

Това излиза наяве от позицията на Москва по отношение на решението на Вашингтон да наложи наказания по случая, осведоми ТАСС.

 Съединени американски щати постановат наказания на Русия за случая
Съединени американски щати постановат наказания на Русия за случая " Скрипал "

Мерките влизат в действие от 22 август

В известието на дипломатическата задача се повтаря позицията на Русия за намерено и транспарантно следствие на закононарушението в Солбсъри и наказване за виновниците.

Допълва се, че посолството е поискало от Държавния департамент да огласи преписката по въпроса , само че отговор не е последвал.

Посолството счита, че американските управляващи не дават обстоятелства или доказателствата за причастността на Русия към случая " Скрипал ".

Дипломатическата задача дефинира новите наказания като " драконовски ".

 Бивш съветски разузнавач в сериозно положение след нахлуване
Бивш съветски разузнавач в сериозно положение след нахлуване

Сергей Скрипал е бил изложен на незнайно вещество

Американската страна отхвърли да отговори на нашите уточняващи въпроси . В същото време беше декларирано, че Съединени американски щати разполагат с задоволителен размер данни, които разрешават да се упрекна Русия за случая, акцентират от задачата.

В началото на март някогашният двоен сътрудник Сергей Скрипал и щерка му бяха отровени с химическия сътрудник новичок. Това в допълнение обтегна връзките сред Лондон и Москва до най-тежкото им положение от края на Студената война.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР