Посоки ще направи своята представяне пред българската публика в рамките

...
Посоки ще направи своята представяне пред българската публика в рамките
Коментари Харесай

Посоки на Стефан Командарев прави премиерата си на Златна роза

" Посоки " ще направи своята показване пред българската аудитория в границите на 35-ия Фестивал на българския игрален филм " Златна Роза ", който ще се организира сред 30 септември и 7 октомври във Варна. Прожекцията ще бъде на 5 октомври във " Фестивален и конгресен център " - Варна.

" Посоки ", новият филм на Стефан Командарев, беше селектиран в формалната конкурсна стратегия " Особен взор " на фестивала в Кан, след което завоюва Специална премия на журито за целия актьорски състав за извънредно художествено достижение на интернационалния фестивал в Сараево. Лентата направи своята североамериканска премиера на фестивала в Торонто. Следващите спирки на " Посоки " са фестивалите в Бусан, Хайфа, Варшава, Люксембург, Гент и Талин.

" Срещата с българската аудитория е най-важната за нас и сме щастливи, че може да обявим датата, на която " Посоки " ще бъде по екраните ", споделя продуцентът и режисьор Стефан Командарев.

Официално филмът ще тръгне в киносалоните в страната на 26 януари 2018 година

За плана
В рамките на двадесет и четири часа в шест софийски таксита се случват шест истории, повлияни от парадоксите и проблемите на днешната българска реалност. Всички те са обединени от една гибел, която ще даде късмет за нов живот. Шофьорите на таксита са водещите герои, които постоянно са най-точните очевидци на действителността, в това число и от тъмната й страна. Някои от тях са принудени да бъдат психолози и терапевти, от време на време спасители, други са агресори, трети са жертви. Те са част от същинския живот. Останалите герои на тези истории са клиентите на такситата - другите лица на българското общество. Редуват се както трагични, по този начин и комични епизоди из нощна София.



Във кино лентата ще забележим актьорите Ирини Жамбонас, Асен Блатечки, Зуека, Стефан Денолюбов, Юлиан Вергов, Васил Банов, Герасим Георгиев - Геро, Иван Бърнев, Стефка Янорова, Николай Урумов и други Сценарият е на Симеон Венциславов и Стефан Командарев, оператор е Веселин Христов, монтажът е на Нина Алтъпармакова, художник на кино лентата е Мария Койчева. Продуценти на кино лентата са Стефан Командарев и Катя Тричкова (Арго филм).
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР