Посоката, в която трябва да се развива съвременната финансова сфера,

...
Посоката, в която трябва да се развива съвременната финансова сфера,
Коментари Харесай

Jarvis Edge: децентрализираните технологии определят развитието на финансите


Посоката, в която би трябвало да се развива актуалната финансова сфера, е обвързвана с токенизацията на активи. Това ще даде достъп даже на най-малките вложители, ще промени финансите и стопанската система и ще отстрани медиаторите в огромна част от случаите.

Това изведе като водеща линия Паскал Таларида, съосновател и изпълнителен шеф на Jarvis Edge, на първата по рода си конференция The Crypto Conf. Събитието събра над 450 души с ползи в региона на блокчейн, криптовалути и нови технологии.

Децентрализираните технологии ще улеснят доста търговията с активи и ще я създадат по-прозрачна и по-евтина. Това значи, че в близко бъдеще с помощта единствено на едно приложение, потребителите ще могат да ръководят своите средства безусловно с един клик и без спомагателни разноски. Това несъмнено ще увеличи финансовата просвета на хората, добави Паскал Таларида.

Jarvis Edge e бързо разрастваща се блокчейн компания, която построява платформа за търговия от един акаунт с всички познати финансови принадлежности, в това число и крипто валути. Създателите на този старт-ъп са финансови експерти и трейдъри с повече от 15 години опит, известни във Франция и в Европа.

Компанията също по този начин провежда редица събития в границите на самодейността Blockchain Hub Bulgaria, които събират запалянковци и обогатяват познанията си в региона, като идното такова събитие ще се организира на 14 май. Една от задачите на JarvisEdge е да способства за огромната смяна – всеки, който желае, да има достъп до всички благоприятни условия, които блокчейн технологията обезпечава.

Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР