Посмъртната автобиография на Лиза Мари Пресли, единственото дете на американската

...
Посмъртната автобиография на Лиза Мари Пресли, единственото дете на американската
Коментари Харесай

Живот в сянка: Издават посмъртно автобиографията на Лиза Мари Пресли

Посмъртната автобиография на Лиза Мари Пресли, единственото дете на американската рокендрол легенда Елвис Пресли, ще бъде издадена през октомври тази година , оповестиха щерка ѝ и издателите ѝ съвсем година след гибелта ѝ.

" За мен е чест да оказа помощ за издаването на книгата на майка ми ", написа Рили Кьоф, актриса, известна с функциите си в " Лудия Макс: Пътят на яростта " и сериала " Дейзи Джоунс и шестимата ", разгласи тя в Instagram.

Тя препрати към уеб страница, в който се показва, че книгата ще бъде издадена на 15 октомври 2024 година
               

" Родена в американски мит и израснала в дебрите на Грейсленд, Лиза Мари Пресли в никакъв случай не е била разбрана същински... до момента ", дава обещание уеб сайтът.

В него записките са разказани като " сурови, завладяващи, единствени по рода си " и се споделя, че Пресли е записвала ленти за тях в продължение на години, а Кьоф е трансферирала материала на хартия.

Единствената щерка на Елвис и Присила Пресли, които се развеждат през 1973 година - Лиза Мари Пресли прави музикална кариера - въпреки че по този начин и не реализира триумфа на татко си.

Вместо това тя води плевел живот в сянката на артиста, като намерено разказва борбите си с пристрастяването и се омъжва четири пъти - за Дани Киоу, артиста Никълъс Кейдж, поп легендата Майкъл Джексън и актьора/композитор Майкъл Локууд.

A posthumous autobiography of Lisa Marie Presley, the only child of US rock 'n' roll legend Elvis Presley, will be released in October, her daughter and publishers announced Thursday, almost a year to the day after her death.
— ABS-CBN News Channel (@ANCALERTS)
Смъртта ѝ на 54-годишна възраст на 12 януари 2023 година - съгласно аутопсията в резултат на затруднения от интервенция за намаляване - провокира вълна от респект от страна на американския шоубизнес.

По темата
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР