Послучай международния ден на младежта, асоциация Голям брат, Голяма сестра,

...
Послучай международния ден на младежта, асоциация Голям брат, Голяма сестра,
Коментари Харесай

Фотографи уловиха добрите дела в Пловдив СНИМКИ

Послучай интернационалния ден на младежта, асоциация " Голям брат, Голяма сестра ", с поддръжката на фондация " Пловдив 2019 " през днешния ден откриха изложбата „ Добрите каузи в обектива “. Тя демонстрира 20 изображения, уловили интензивността на младежите в Пловдив. Главни сюжети в фрагментите имат точно доброволческите и благотворителни начинания.

В изложбата, помещаваща се в изложба “PLOVEDIV ”, се включват актьори от 15 до 30-годишна възраст. Младежите, даващи добър образец, не са експерти в региона на фотографията, по тази причина работите им били селектирани след осъществяване на онлайн конкурс. Част от фотосите по стените са на Ванеса Попова, Галена Колаксъзова, Васил Мумджиев, Димитър Фердинандов, Георги Печев, Елена Лулчева, Магдалена Николова, Анита Балабосова и други.

" Не са значими толкоз фотографиите, които избрахме, колкото самото дело, което демонстрират. Във всяка една от тях е вложена любовта, свободното време и добротата на създателя ", усмихва се Лена Карналова, която е изпълнителен шеф на асоциация " Голям брат Голяма сестра ".

" Доброто е заразно и от ден на ден младежи се свързват с нашата организация, с цел да се включват в разнообразни дела. Когато помагаш на другите, помагаш и на себе си и това зарежда, а от време на време и лекува ", добавя Юлия Петкова, която е част от екипа на асоциацията към този момент 3 години.

Изложбата " Добрите каузи в обектива " може да бъде прегледана до 6-и септември всеки ден от вторник до неделя, от 10:00 до 19:00 часа. Входът е свободен.

Проектът се извършва от Асоциация " Голям брат Голяма сестра - България ", съфинансиран от Общинска фондация " Пловдив 2019 " и е част от Официалната стратегия на Пловдив - Европейска столица на културата.

Снимки: Авторката
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР