Послучай Архангеловден пловдивската футболна легенда и почетен президент на „Локомотив“

...
Послучай Архангеловден пловдивската футболна легенда и почетен президент на „Локомотив“
Коментари Харесай

За Архангеловден Зума дари лакомства на УМБАЛ „Св. Георги”

Послучай Архангеловден пловдивската футболна легенда и почетен президент на „ Локомотив “ (Пд) Христо Бонев подари през днешния ден, 8 ноември, 100 кашона с лакомства на 7 клиники от структурата на УМБАЛ „ Свети Георги “.

Необичайните дарове ще бъдат раздадени на пациентите от Клиниката по педиатрия и генетични болести, Клиниката по детска хирургия, Втора клиника по хирургия, Клиниката по кардиохирургия, Клиниката по кардиология, Клиниката по инфекциозни заболявания и Клиниката по пластично-възстановителна и естетична хирургия (по-позната като Клиника по изгаряния).

Известният пловдивчанин неведнъж през годината изненадва пациентите на УМБАЛ „ Свети Георги “ – както по време на празници, по този начин и в елементарни делнични дни. Предишното подаяние на Христо Бонев бе при започване на предишния месец – 65 кашона със сладки и солени закуски, разпределени сред лежащоболните в три клинични звена на УМБАЛ „ Свети Георги “. Работещите в болничното заведение и пациентите изричат благодарността си за това поредно и безкористно дарителство.

тагове христо бонев подаяние умбал свети георги
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР