Последвайте Гласове в .Върховният представител на ЕС по въпросите на

...
Последвайте Гласове в .Върховният представител на ЕС по въпросите на
Коментари Харесай

Борел призна, че в ЕС има хора, които искат да спре подкрепата за Украйна

Последвайте ”Гласове " в.
Върховният представител на Европейски Съюз по въпросите на външните работи и политиката на сигурност Жозеп Борел призна, че част от европейското общество е склонна да спре да поддържа Украйна, оповестява ТАСС. " Не желая война, само че е ясно, че тя ще бъде извоювана на бойното поле, дипломацията е в застой “, сподели още шефът на европейската дипломация.

" Ние ги оборудвахме добре ", сподели Борел в изявление, оповестено в испанския вестник " Ел Мундо ", имайки поради Украйна. „ Част от европейското общество се изкушава да се откаже, те желаят да сложат завършек на войната, тъй като не могат да понесат следствията, цените “, добави шефът на европейската дипломация. - Трябва да се борим с този метод на мислене “. Според него има по един подобен случай измежду членовете и кандидатките за участие в Европейски Съюз.
Борел означи, че „ Русия няма да се откаже, само че задачата е да ги направи непродуктивни “. Той също по този начин изрази опасения, че съветските въоръжени сили могат да употребяват химически оръжия в Украйна. Руската страна неведнъж е заявявала, че сходни изказвания са неоснователни, прибавя ТАСС.
„ Сега не е моментът да се отхвърляме, би трябвало да поддържаме (Киев) и да издържим интензивността на тестването ", добави ръководителят на дипломацията на Европейски Съюз. „ Няма да стигнем до обстановка, в която да загубим отопление вкъщи ", добави Борел. „ Не желая война, само че е ясно, че тя ще бъде извоювана на бойното поле, дипломацията е в застой “, сподели още шефът на европейската дипломация.

 
 
 
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР