Последвайте Гласове в .Утре щях да плащам сметките (добре че

...
Последвайте Гласове в .Утре щях да плащам сметките (добре че
Коментари Харесай

Читатели на “Гласове”: С тези европейски чиновници на Путин не му трябват нито тролове, нито пропагандисти

Последвайте ”Гласове " в.

" Утре щях да заплащам сметките (добре че не ги платих вчера). Ще им кажа да търсят напряко Путин и да не ме занимават с нелепости. А европесимистите още скачат, нямали сме били спекулация, че сме в Европейски Съюз. Айде стига! " ; " Всъщност събитията от последните 7 месеца потвърдиха следното - целият разцвет, развити и добре работещи стопански системи на страните от Европейски Съюз, са се дължали на евтините газ и нефт, доставяни от Русия. Спирането на тези доставки разкри цялата неплатежоспособност на Европейски Съюз и неговите водачи ": безкомпромисният народен разбор в рубриката ни " Вашите гласове ". Ако коментарът ви не е измежду тях, не се отчайвайте. Ако коментарът ви е заличен, формулирайте го по различен метод и запазете положителния звук! Публикуваме мненията на нашите анонимни читатели без редакторска интервенция.
 
Разгеле

Утре щях да заплащам сметките (добре че не ги платих вчера). Ще им кажа да търсят напряко Путин и да не ме занимават с нелепости. А европесимистите още скачат, нямали сме били спекулация, че сме в Европейски Съюз. Айде стига!
 
Мила от Марс
Сметките за ток в Москва - това е като да му пращаме на Путин военните му титли. Може да си ги постави в златна рамка и да се хвали с тях. А на фон дер Лайен да й връчи медал за заслуги към Руската федерация. Наистина на Путин не му би трябвало да заплаща нито за тролове, нито за пропагандисти, европейските служители я правят прелестно тая работа.
 
Komandir
Ами, пращайте ги, Путин ще ви ги върне с подпис!
 
Читател
Може Путин да ръководи Европейски Съюз и без медиатори.
 
хахаха
щеше да е смешно, в случай че не беше тъжно, че подобен субект е отпред на Европейски Съюз...явно и нейния чип е от миялна машина...
 
Сигналиста
Майчице блага... Ей в този момент я чух да го споделя: " Руските бойци крадат чипове от перални и хладилници, с цел да си поправят военната техника, тъй като нямат полупроводници. ". След като го твърди, разчита, че й имат вяра? Това ли са умствените благоприятни условия на евроатлантическия народ? Радвам се, че съм станал човек откъм нашата страна на желязната завеса.
 
Не виждам разлика сред Урсулесата и ПростоКиро:
И двамата са принадлежности на външни сили. И двамата дрънкат все по-големи нелепости. И двамата лъжат на пакост. И двамата за къс период унищожиха териториите, в които ги назначиха да се разпореждат. И двамата се облагодетелстват, т.е. крадат на едро - той през газови медиатори, тя през Файзер.
 
Отвратен
Каква беззащитност от хора с искания да бъдат водачи! Боже, елементарни им!
 
teridan
Тази гозба сме я яли - свинското за политиците, зелето за простолюдието. Иначе като цяло за българския народ, в който има и политици и елементарни хора - свинско със зеле.
 
Обаче нямаме газ,
по тази причина желаеме да внасят газ, а житото да го пращат в Африка, там нямат какво да ядат. А те внасят тук жито и създаденото от българите остава непродадено. И какво ще вършат зърнопроизводителите у нас, като не могат да си продадат житото, кой ще им даде пари да живеят?!? На страната не и пука, нито на Урсула.
 
целяща да помогне на Украйна да се оправи с последствията от войната
Ама тя войната свърши ли към този момент? На последващо място - това помощ ли е заем? А кой ще подкрепи стотиците хиляди жители на Европейски Съюз, с цел да се оправят с последствията от глобите на Европейски Съюз и тази... госпожа? Очевидно печатницата за евро работи 24/7, но това напомпва нечувана инфлация, която неизбежно ще докара до разпада на измисления от Съединени американски щати Европейски Съюз.
 
Икономов
Ма, блуднице Европо, ще окажеш помощ ли на жертвите на потопа в Корловско? Днес решавате за следващите 5 милиарда евро помощ за Украйна за спор, който и вие подготвяхме. Пари имате и давате единствено за спорове и войни, от които вие се обогатявате, изключително банките ви, зад които стоят и елитите ви. Затова вън от EU.
 
bodar4uk
От повече от 30 години, българите се опитваха да припознаят някой, не да ги обича, а да направи нещо положително за тях, само че уви не се случи, постоянно бяхме излъгани от всички, и остаряхме излъгани, и не станахме Швейцария на Балканите, а деветата дупка на международния дудук.
 
Куци Конъов
Първо сами се хвалят, че стопират вноса на енергийни първични материали от Русия, след това реват, че Русия била " обезсърчителен снабдител ", щото им стопира газа, който сами не желаят... А енергийните пазари се манипулират от личните им борсови играчи, които пълнят гушките, като цялата цена се заплаща от елементарните хорица, които изнемогват в името на " солидарността ".
 
коментатор
Най-добре е западна Европа да спрат да готвят, да спрат да се къпят, да спрат да се отопляват, най-добре да спрат да мислят / това към този момент са го почнали с цялостна мощ /, а още по-добре е да спрат да живеят в сгода на оттатък океанските им сътрудници.
 
И таван и мазе да предлага
Газ НЯМА да има.
 
Поручик Ржевски
Как механически покупател постанова таван на продавач. Сериозно не ми е ясно?
 
Налице е опция Европа да се отърве от
- своята индустрия, - от отоплението през зимата, от постоянното къпане, -от естественото хранене, в последна сметка Европа ще стане като магарето, което го научили да не яде
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР