Последвайте Гласове в .Това е счупена държава, мъчно ми е

...
Последвайте Гласове в .Това е счупена държава, мъчно ми е
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Това е счупена държава - фискалният резерв го няма, парите за Хемус ги няма. Кой инсталира Киро и Асен?

Последвайте ”Гласове " в.
Това е счупена страна, мъчително ми е за вас, съобщи на среща с членове и симпатизанти на ГЕРБ-СДС в Костинброд водачът на ГЕРБ Бойко Борисов. Затова съм тук, по тази причина обикалям, добави той, оповестява Българска телеграфна агенция.

Фискалният запас го няма, парите от сметката за автомагистрала " Хемус " ги няма, за две години всичко е изхарчено, уточни той. Днес теглят още 200 млн. лева дълг с 3% лихва за три години, добави той и напомни: " От онзиден емисията - един милиарда лева са лихвите, по кое време ще ги изработим, с цел да ги върнем, това е доста трагично. Въпросът за мен е кой ги " конфигурира " и за какво, за какво България трябваше да бъде разрушена ", посочи Борисов.
Той изрази удовлетворение, че на 1 октомври президентът Румен Радев ще открие интерконектора с Гърция, чието създаване и финансиране стартира при ръководството на ГЕРБ.
България е минавала през войни, плащали сме репарации, страната ни ще надживее Киро и Асен, и нас, уверен е ръководителят на ГЕРБ. За да спасим страната, би трябвало да ги бием, с цел да отрезнеят и те, безапелационен е Борисов. 

Източник: Българска телеграфна агенция
 
 
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР