Последвайте Гласове в .Според лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов не

...
Последвайте Гласове в .Според лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов не
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Ясно е, че взривът за Кримския мост не е натоварен тук. Камионът е минал през пет държави

Последвайте " Гласове " в.
Според водачът на ГЕРБ Бойко Борисов не може да се приказва за българска диря по случая с камиона, който провокира гърмежа на Кримския мост.

" Имам неприятен привкус от думата " българска диря ", тъй като и при атентата за папата се говореше за българска диря и самият той сподели след това, че това не е правилно. По време на война всеки гледа да изхвърли напрежението някъде на открито. Камионът е минал през пет страни. Ясно е, че гърмежът не е претрупан тук, тъй като другояче нямаше по какъв начин да мине границата, можеше и да се взриви ", разяснява Бойко Борисов, оповестява Българска национална телевизия.
По думите му, поради политическата обстановка у нас България е в изолираност и наподобява грозна и нестабилна извън.
С огромно почитание ние се отнасяме към „ Възраждане “, само че казусът там е идеологически – те са за излизане от НАТО и от Европейски Съюз, да не се влиза в еврозоната и да не се договаря за помощ за Украйна. Затова с „ Възраждане “ мъчно можем да създадем държавно управление, съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов пред публицисти в Стара Загора, представен от Нова телевизия.

Той прикани всички политически сили да се смирят, по този начин както от ГЕРБ са се смирили след резултатите от изборите. Според Борисов хората са „ обезверени, уплашени от войната, която става все по-жестока и все по-страшна “.
Лидерът на ГЕРБ изброи първите точки от програмата на партията – евроатлантическа ориентировка, поддръжка за Украйна, влизане в еврозоната. Именно по тези точки той чака да намерят общ език с „ Продължаваме Промяната “ и „ Демократична България “. Затова е излъчил за водещи на контактните групи Росен Плевнелиев и Соломон Паси – хора, по думите му, с безупречна евроатлантическа ориентировка и неутрални фигури. От Движение за права и свободи той чака също поддръжка по основни цели. 
Малко да се кротнем всички и да кажем какво можем да създадем, прикани Борисов останалите политически сили.
Източник: Българска национална телевизия, Нова телевизия
 
 
 
 
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР