Последвайте Гласове в Според главния прокурор, на фона на повишена

...
Последвайте Гласове в Според главния прокурор, на фона на повишена
Коментари Харесай

Иван Гешев: След закриването на спецправосъдието наркотици заливат улиците

Последвайте ”Гласове " в
Според основния прокурор, на фона на нараснала престъпност, страната отсъства. Този коментар Иван Гешев направи пред медиите преди началото на съвещанието на пленума на Висш съдебен съвет, оповестява Българска телеграфна агенция.

Той уточни, че при пътен случай " дрогиран водач умъртви 2-годишно дете " нощес в Шумен. От две години приказваме, че това е един обществен проблем, обществена зараза. Резултати няма, сподели Гешев и добави: " Няколко министри и Народното събрание се занимаваха с хладилника в държавното жилище, с дипломата ми отпреди 30 години ".  " А след закриването на спецправосъдието “наркотици заливат улиците ”. Тези институции бяха най-ефикасното в битката с корупцията, проведената престъпност и тероризма. Плодовете от закриването берем в мигрантския напън. Наркотици заливат улиците и заплашват децата ни ", сподели още основният прокурор.
Прокуратурата е една от дребното останали постоянни институции в страната, изрази мнение Гешев. И уточни, че държавното обвиняване е готово да работи с всички в полза на българските жители. Единственият ни зложелател е престъпността, не робуваме на персонално его, няма персонални, партийни или корпоративни цели, сподели още основният прокурор.
Гешев разяснява и искането до Конституционен съд за пояснение на Основния закон за пълномощията на основния прокурор. Според него има разбъркване на пълномощията по надзора за правда. Това, което се пита, е несъмнено установено-както за практикуващи магистрати, по този начин и от научната общественост, добави той. 

Източник: Българска телеграфна агенция
 
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР