Последвайте Гласове в .От гледна точка на партия Български възход“

...
Последвайте Гласове в .От гледна точка на партия Български възход“
Коментари Харесай

Стефан Янев: Резултатите са положителни, дори бих казал обнадеждаващи

Последвайте ”Гласове " в.
От позиция на партия „ Български напредък “ резултатите са позитивни, даже бих споделил - обнадеждаващи. Това сподели водачът на партията Стефан Янев пред Българска телеграфна агенция в централата на " Български напредък “. По думите му, „ Български напредък “ е нова партия, която още даже не е структурирана. Когато станат ясни окончателните резултати, тогава ще се приказва в по-големи детайлности, съобщи още Янев.

Каквото и да се случи, " Български напредък " ще стартира действителното структуриране на партията, както и подготовка за последващи " политически борби ", добави Янев. Ако партията влезе в Народното събрание, тя " ще играе положителна роля ", като ще се търсят благоприятни условия за даване на решения, а не на проблеми за българския гласоподавател, уточни той.
Лидерът на „ Български напредък “ посочи, че партията не би отстъпила от реализацията на националните ползи, от нуждата да се реформира България, както и от това да се реформира Европейски Съюз. " За нас мощна България в мощен Европейски съюз е смисълът на присъединяване в политиката ", съобщи още Стефан Янев.
Все още е рано да се разяснява с кого би и с кого не би се коалирала партия " Български напредък ", добави Янев. Според него това е въпрос на дефинитивни резултати, дефинитивна преценка на електоралната тежест, както и на благоприятни условия, които би предоставило присъединяване в българския парламент. " България има потребност от работещо държавно управление в идния зимен сезон и главната задача на 48-мия парламент е да излъчи такова държавно управление. То може да бъде експертно или държавно управление на националното избавление. Това са разновидности, които, уповавам се, партиите, показани в Народното събрание, ще седнат на масата и ще уточнят какви са опциите ", разяснява още водачът на „ Български напредък “ Стефан Янев.

Източник: Българска телеграфна агенция
 
 
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР