Последвайте Гласове в .Българските избиратели, които участваха в изборите със

...
Последвайте Гласове в .Българските избиратели, които участваха в изборите със
Коментари Харесай

Гълъб Донев: Коалиционната формула за правителство е неизбежна

Последвайте ”Гласове " в.
Българските гласоподаватели, които участваха в изборите със своя глас или отвод от гласоподаване, взеха решение, че съдружната формула за основаване на държавно управление е неизбежна. Това съобщи служебният министър-председател Гълъб Донев преди началото на днешното държавно съвещание, оповестява Българска телеграфна агенция.

„ Вотът премина умерено и транспарантно, в сходство със закона. Съществени нарушавания не бяха установени. Гражданите показаха свободно своя избор и желания “, уточни Донев. 
„ Една от главните задания на служебното държавно управление беше да приготви и провежда провеждането на предварителните парламентарни избори на 2 октомври. Поздравления за добре свършената работа на всички министри, които директно бяха ангажирани “, разяснява още министър председателят. 
Според Донев ниската изборна активност на изборите и забележителният избор в интерес на „ Не поддържам никого “ са мотив за разбор и преосмисляне на държанието на партиите. 

„ Като не поддържат никого или не гласоподават, гласоподавателите задължават българските политици да предложат своя по-добра версия. В идващите дни президентът ще свика 48-ото Народно заседание. Въпреки всеобщите упования, ние се надяваме то да има дълъг живот, тъй като най-добре познаваме сериозната нужда от дейно работещ парламент “, добави министър председателят. 
Той изрази очакване към служебните министри да съумеят да завършат работата си по подготовката на законопроектите, свързани с Плана за възобновяване и резистентност. Гълъб Донев напомни, че една част от тях към този момент са признати, само че друга още се намират в стадий на публични съвещания. 
„ Не губете мотивация и сила за работа в седмиците, които ни остават като Министерски съвет. Най-доброто средство за справяне с неоснователните обвинявания и лъжите са действителните резултати и добре свършената работа “, сподели още служебният министър председател. 
Източник: Българска телеграфна агенция
 
 
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР