Последствията от атака с софтуер за откуп срещу най-големия процесор

...
Последствията от атака с софтуер за откуп срещу най-големия процесор
Коментари Харесай

Атака с рансъмуер срещу процесор за обработка на здравни плащания в САЩ „най-сериозният инцидент от този вид“

Последствията от офанзива с програмен продукт за откуп против най-големия процесор за обработка на здравни заплащания в страната е „ най-сериозният случай от този тип, ориентиран против американска здравна организация, ” сподели изпълнителният шеф на Американската болнична асоциация Рик Полак в четвъртък вечерта.

Атаката осакати Change Healthcare, компания, която дава необятно употребена стратегия за доставчиците на здравни услуги за ръководство на клиенти заплащания и застрахователни искове. Компанията изключи множеството си системи офлайн, с цел да предотврати разпространяването на офанзивата, нормална противодействаща мярка.

„ Девет дни след офанзивата против Change Healthcare, компания за технологии за опазване на здравето, която е част от Optum и благосъстоятелност на UnitedHealth Group, резултатите не престават да се усещат в цялата система на опазване на здравето “, сподели Полак в известие за вести. Американската болнична асоциация е най-голямата индустриална група за опазване на здравето в страната...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР