Последователни били. Хайде видим дали е така. Ние стъпваме на

...
Последователни били. Хайде видим дали е така. Ние стъпваме на
Коментари Харесай

Нинова да прочете историято на партията си, преди да говори нелепици за Украйна

Последователни били. Хайде забележим дали е по този начин.

Ние стъпваме на историята и на правилата на партията, като означаваме, че в цялата си история сме партия на мира и съдействието. Това пък Нинова декларира на 27.02.22 година пред Националния съвет на партията.

Нинова очевидно не познава историята на партията си. Ще й напомня някои значими епизоди.

И до момента някои социалисти се гордеят, че Българска комунистическа партия е съучаствала в организирането на войнишкия протест през 1918 година прочут като Владайско въстание.

Септемврийското въстание през 1923 година е проведено от Коминтерна посредством комунистическите водачи Георги Димитров и Васил Коларов. Загиват доста почтени, а Димитров и Коларов се избавят през Югославия във Виена.

На 16 април 1925 година е взривена църквата „ Св. Неделя “ в София. Загиват 160 души, над 500 са ранени. Атентатът е дело на хора от Военната организация на Българска комунистическа партия. Извършителите са подготвени в Москва. Там се и скриват някои от тях.

През юни 1941 година Българска комунистическа партия афишира курс на въоръжена битка против законно определената власт. Каквато и да е тя, е резултат от избори. Военният отдел на Българска комунистическа партия провежда терористични акции, умират доста хора.

През 1956 година Москва изпраща офицери от тайните служби в България, които арестуват доста дейни комунисти. Целта е да не се позволен събития като тези в Унгария.

През 1968 година войски от Варшавския контракт нахлуват в Чехословакия поради Пражката пролет. Централен комитет на Българска комунистическа партия изпраща там български полк. Антисъветските и антикомунистическите митинги са потушени. Има доста жертви.

Тези образци демонстрират какъв брой несъстоятелни и подправени са „ причините “ на госпожа Нинова против военна помощ за Украйна.

Стига двуличие. В Украйна всяка минута умират почтени хора. Нещата са повече от ясни: има агресор и жертви.

Нинова и Българска социалистическа партия до момента застават на страната на агресора. Това е позорно. Думите на Нинова подозрително съответстват с изказванията на съветския дипломат в София Елеонара Митрофанова. Тя пък ни съпоставя с нацистите, тъй като оказваме помощ на украинците.

Ориана Фалачи наричаше водачите на соцпартиите „ хайверена левица “ поради тяхното двуличие. Като чувам Нинова, разбирам какво е имала поради.

Емил Азар

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР