Последователна позиция на БСП е, че управлението на Борисов беше

...
Последователна позиция на БСП е, че управлението на Борисов беше
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Управлението на ГЕРБ беше задкулисие

Последователна позиция на Българска социалистическа партия е, че ръководството на Борисов беше задкулисие и корупция, напомни след акцията вицепремиерът Корнелия Нинова. Лидерът на социалистите означи, че партията неведнъж е внасяла съответни сигнали и чака органите да си свършат работата.

" Оценката ни за ръководството на ГЕРБ с министър председател Борисов остава непроменена. Що се отнася до юридическата страна, в идващите дни органите би трябвало да си извършат процесуално-следствените дейности и да се срещнем с доказателствата ", добави Нинова. Тя не счита, че арестите са се случили, с цел да замаскират нещо друго.

За следващ път Нинова отхвърли концепцията, че България ще прави експорт на оръжия за Украйна. " Оръжия, муниции, артикули и технологии с двойна приложимост, включително и самолети - изрично " не ", това е позицията на " Българска социалистическа партия за България ". Ние няма да се съгласим с такова решение и няма да го подкрепим. Нашата позиция е, че това е директно замесване на България във войната. Не желаеме да ставаме част от войната, желаеме мир, договаряния, прекъсване на военните дейности и нормализиране на политическия, икономическия и обществения живот ", съобщи вицепремиерът.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР