Последователите на Райлън Кларк в Instagram преживяха шока на живота

...
Последователите на Райлън Кларк в Instagram преживяха шока на живота
Коментари Харесай

Райлън е принуден да изпрати спешен отговор, тъй като феновете „не могат да не видят“ грешка в последната снимка

Последователите на Райлън Кларк в Instagram претърпяха шока на живота си, до момента в който гледаха историята на телевизионната звезда в понеделник (1 април 2024 г.).

Докато следващият Великденски уикенд и Първи април постепенно наближаваха към своя край, някогашният участник в X Factor подвигна капака на това, което е правил, с огледално селфи, направено в обилния му дом в Есекс. На този кадър той облече потник Air Jordan, комбиниран с бели къси панталони, завършващи до коленете му, намеквайки, че е в придвижване, преди да си направи отмора за селфи.

„ Чувствам се като че ли съм пробягал маратона откакто дрешникът се разчисти “, написа 35-годишният мъж и това, което изглеждаше като почтена фотография, може да накара почитателите на Райлън да приказват, защото кракът му се отразяваше в огледалото зад него.

За страдание на Райлън, отражението докара до ужасяваща оптична заблуда, предполагаща, че той може да е посочил прекалено много. Въпреки че мненията не се виждат под историите в Instagram, може...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР