Последното зимно попълнение на Барселона Жан-Клер Тодибо официално бе представен

...
Последното зимно попълнение на Барселона Жан-Клер Тодибо официално бе представен
Коментари Харесай

Тодибо: Дойдох да се уча от най-добрите

Последното зимно попълнение на Барселона Жан-Клер Тодибо публично бе показан като футболист на каталунския клуб, откакто през вчерашния ден се стигна до светкавичното му привличане от Тулуза. 19-годишният състезател имаше прелиминарен контракт с испанските първенци, само че неудовлетворителната му обстановка в Тулуза принуди “лос кулес” да платят 1 милион евро на французите, с цел да го привлекат още в този момент и да не му се постанова да продължава да тренира с запасите.

Welcome to your new home @jctodibo #EnjoyTodibo pic.twitter.com/85eBEZ96Kn
— FC Barcelona (@FCBarcelona) February 1, 2019
“Щастлив съм от това, че съм тук. За мен е сбъдната детска фантазия. В тези първи три месеци желая да се изучавам от играчите, които към този момент са тук и да ставам все по-добър. Няма значение на каква позиция ще играя, ще давам всичко за Барса”, бяха първите думи на Тодибо на конференцията, като той даже стартира изявлението си с изречение на каталонски език.

@jctodibo: " Umtiti is a role model for me, one of the best in the world. I am sure he will help me settle in "
LIVE https://t.co/VjSDhccguN
#EnjoyTodibo pic.twitter.com/pdzvGlQ10M
— FC Barcelona (@FCBarcelona) February 1, 2019
“Юмтити е отличен образец за мен. Световен първенец и един от най-хубавите на позицията си, като сигурно ще ми помогне за интеграцията както на терена, по този начин и отвън игрището”, разяснява младокът, който мина в испанския гранд след едвам 10 мача за първия отбор в Тулуза.

Camp Nou
@jctodibo

LIVE https://t.co/vhETbOCHdo
#EnjoyTodibo pic.twitter.com/D32X2YeYC8
— FC Barcelona (@FCBarcelona) February 1, 2019
“Ситуацията в Тулуза беше комплицирана. За един състезател постоянно е най-важно да играе. Сега обаче не мисля за това дали ще съм титуляр. Дойдох тук, с цел да се изучавам от най-хубавите и да оказвам помощ на отбора”, продължи още Тодибо, който взе именития №6 и съобщи, че това го задължава да бъде на висота.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР