Последното заседание на 50-ия парламент завърши в необходимия хаос и

...
Последното заседание на 50-ия парламент завърши в необходимия хаос и
Коментари Харесай

Станислав Балабанов за хаоса в парламента: Нямахме друг механизъм да спрем сглобката

„ Последното съвещание на 50-ия парламент приключи в нужния безпорядък и вълнения, тъй като нямахме различен механизъм за влияние против партиите от сглобката. “

Това сподели в предаването „ Лице в лице “ депутатът от „ ИТН “ (ИТН) Станислав Балабанов във връзка това, че депутати от " Възраждане " и Има Такъв Народ окупираха парламентарната естрада и по този метод блокираха приемането на промени в Плана за възобновяване в частта „ Енергетика “ в последния работен ден на 50-ото Народно заседание.

Депутати подвикваха за отмора и завършек на съвещанието

„ Ние на процедура спасихме работните места на десетки хиляди българи “, сподели Балабанов.

 Съединени американски щати: Иран приготвя ракетна офанзива против Израел Светът 3 мин. Съединени американски щати: Иран приготвя ракетна офанзива против Израел  Два тона боклуци от Пирин събраха доброволци в „ Пиринско Чисти планини “ Съдържание от партньори 4 мин. Два тона боклуци от Пирин събраха доброволци в „ Пиринско Чисти планини “  Времето в сряда: Предупреждения за слани в три области от страната България 2 мин. Времето в сряда: Предупреждения за слани в три области от страната  НА ЖИВО: Израел стартира сухопътна атака в Ливан, Иран готви отговор Светът 2 мин. НА ЖИВО: Израел стартира сухопътна атака в Ливан, Иран готви отговор  Русия: Израел неотложно да изтегли войските си от Ливан Светът 3 мин. Русия: Израел неотложно да изтегли войските си от Ливан  Втори полет ще направи държавния аероплан до Ливан България 2 мин. Втори полет ще направи държавния аероплан до Ливан  Земетресение удари Северна Македония, усетиха го в Благоевградско България 1 мин. Земетресение удари Северна Македония, усетиха го в Благоевградско  Нападнаха и пребиха семейство в дома им в Камено поле: Баща и наследник са в болница Тази сутрин 3 мин. Нападнаха и пребиха семейство в дома им в Камено поле: Баща и наследник са в болница  Съединени американски щати: Иран приготвя ракетна офанзива против Израел Светът 3 мин. Съединени американски щати: Иран приготвя ракетна офанзива против Израел  Два тона боклуци от Пирин събраха доброволци в „ Пиринско Чисти планини “ Съдържание от партньори 4 мин. Два тона боклуци от Пирин събраха доброволци в „ Пиринско Чисти планини “  Времето в сряда: Предупреждения за слани в три области от страната България 2 мин. Времето в сряда: Предупреждения за слани в три области от страната  НА ЖИВО: Израел стартира сухопътна атака в Ливан, Иран готви отговор Светът 2 мин. НА ЖИВО: Израел стартира сухопътна атака в Ливан, Иран готви отговор  Русия: Израел неотложно да изтегли войските си от Ливан Светът 3 мин. Русия: Израел неотложно да изтегли войските си от Ливан  Втори полет ще направи държавния аероплан до Ливан България 2 мин. Втори полет ще направи държавния аероплан до Ливан  Земетресение удари Северна Македония, усетиха го в Благоевградско България 1 мин. Земетресение удари Северна Македония, усетиха го в Благоевградско  Нападнаха и пребиха семейство в дома им в Камено поле: Баща и наследник са в болница Тази сутрин 3 мин. Нападнаха и пребиха семейство в дома им в Камено поле: Баща и наследник са в болница

„ Идеята беше в последния ден на един парламент, който беше мъртво роден, да се усвоят едни милиарди. Много хора споделят – миньорите са употребявани предизборно, тъй като тези пари щяха да са за тях. Не, тези пари щяха да са за компаниите по Плана за възобновяване, писан неправилно от Асен Василев, които да ги усвоят, да затворят тецовете, а на техните терени да създадат фотоволтаични централи. Така 30 000 български жители от Стара Загора и района щяха да останат без работа “, изясни Станислав Балабанов.

„ Да, може би от „ Възраждане “ реагирахме остро и внезапно “, призна тя

Той даде образец с съответни компании и хора в тях, свързани с „ Продължаваме промяната “, ГЕРБ и Движение за права и свободи.

„ Гледката в Народното събрание не беше хубава, само че беше наложителна. Председателят на Народното събрание, който е от ГЕРБ, 10 пъти наруши правилника за организация. Те не можаха да съберат кворум през целия ден. Нямахме различен механизъм, по който да ги спрем. Успяхме обаче “, съобщи Станислав Балабанов.

Какво още сподели той - гледайте във видеото.

Последвайте ни за още настоящи вести   в   Гугъл News Showcase

Последвайте btvnovinite.bg във   VIBER

Последвайте btvnovinite.bg в INSTAGRAM

Последвайте btvnovinite.bg във FACEBOOK

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР