Последното заглавие от поредицата Под знака на любовта - 2017,

...
Последното заглавие от поредицата Под знака на любовта - 2017,
Коментари Харесай

Роман за дива страст и изпитания

Последното заглавие от поредицата " Под знака на любовта - 2017 ", на издателство " Милениум ", е романът " Морски възторг " на Валънтайн Уилямс.

Екзотичната история се развива първо в Париж, а по-късно в страната на баските - на границата сред Франция и Испания. В интригата са намесени прелестна американка, обаятелен британски художник с загадъчен генезис и знойна, необикновено привлекателна, горда и енигматична испанка.

Художникът-младоженец е заставен да избяга от мечтаната си брачна половинка, въпреки и заслепен от негата на предусещането за първата им брачна нощ.

Броени минути преди да влезе в сантименталната вила, непокътната за медения им месец, единствено часове след сватбата, той е връхлетян от безусловен вестоносец.

 Снимка 307990

" Сега или в никакъв случай ", му декларира той - и му демонстрира писмо с кодова дума, която провокира у младоженеца такава стихия, че той се вижда заставен да тръгне на мига, без даже да предизвести своята тръпнеща в очакване годеница. Очаква го смразяваща среща очи в очи със гибелта, която ще го накара да изостави своята обичана!

Той потегля по следите на дръзка испанка с изпепеляващ взор и тяло за грях. Тя е атракция за господата в безценен благороден курорт в Испания. Никой не знае дали е просто свободна жена, която обича заниманията, или носи маска, зад която се крие напълно друго амплоа.

Младоженецът-беглец преследва огнената прелъстителка, тъй като е дал клетва на живот и гибел пред собствен военен приятел и жадува отплата. А тя без да знае същинската му идентичност, се влюбва в него и се хвърля в обятията му.

Той е изправен пред кръстопътя да се поддаде на изкушението или да разкрие страховития скрит план, в който е забъркана хубавицата. Пожарът на пристрастеността е толкоз мощен, че заплашва да ги изпепели...

Съдбите на всички герои се срещат в загадъчна къща на морския бряг, в която се оплитат невидимите влакна, предопределили пътя на всеки от тях. Това е разказ за тестванията, пред които се изправят неуверените сърца и сантименталните души - занимателен роман, изпълнен с драматизъм, превратности, достойнство и дива пристрастеност.

Валънтайн Уилямс е фамозен британски публицист и сценарист. Работил е и като публицист за редица влиятелни медии, измежду които " Ройтерс " и " Дейли Мейл ".

Не пропускайте опцията да се насладите на омагьосващите истории от цялата сбирка любовни романи на " Милениум ". На книжния пазар ще откриете още: " Другото лице на любовта " на Джордж Гибс, " Изваяни в пристрастеност " на Анри Ардел, " Прелъстителят " на Емил Ришбург и " Греховни нощи на Ана Виванти.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР