Последното участие на Рафаел Надал в Откритото първенство на Барселона

...
Последното участие на Рафаел Надал в Откритото първенство на Барселона
Коментари Харесай

Рафа Надал претърпя най-тежкото поражение от пет години насам, след като иконата на тениса беше унижена на корта, кръстен на него

Последното присъединяване на Рафаел Надал в Откритото състезание на Барселона приключи с тъга, защото той претърпя цялостно проваляне от Алекс де Минаур на корт, кръстен на него.

Надал завоюва шампионата рекордните 12 пъти и централния корт беше преименуван на Pista Rafa Nadal в негова чест през 2017 година Въпреки това, той отпадна във втория кръг тази година, откакто направи 42 непредизвикани неточности в 7 -5 Загуба с 6-1 от Де Минаур.

И защото Надал завоюва единствено шест игри по време на мача, това го прави най-лошото му проваляне след загубата му с 6-2 6-4 от Александър Зверев през 2019 година, когато той също завоюва единствено шест игри. Въпреки съкрушителната загуба, Надал има вяра, че е „ направил крачка напред “ и чака с неспокойствие да се състезава на Откритото състезание на Франция идващия месец.

„ Тръгвам си уверен, че съм направил крачка напред, не беше през днешния ден, където трябваше да съм добре, където трябваше да оставя всичко и да умра за това ", настоя Надал. „ Трябва да си дам възможнос...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР