Последното, с което ме заплаши е, че ще дойде да

...
Последното, с което ме заплаши е, че ще дойде да
Коментари Харесай

Зловещи заплахи към инфлуенсърка и детето ѝ

Последното, с което ме заплаши е, че ще пристигна да простреля детето ми на рождения му ден, изясни Ясмин Кирилова
Жестоки закани към инфлуенсърката Ясмина Кирилова и детето ѝ от страна на психологично болна жена. Жертвата и преди е разказвала за казуса, който продължва от 3 месеца.

Пред Нова телевизия младата жежа споделя, че тормозът е денонощен, а заканите – брутални: „ Ще нарежа детето ти и ще го сложа в буркани “; „ Ще те убия “ Направила е некролог на детето на дамата. Обажда ѝ се непрекъснато Когато е била бременна я е заплашвала, че ще ѝ разреже корема.

Самоличността на дамата, котяо пуска заканите е била открита, откакто за същия проблем алармира и известна певица.

„ Не съм серпантина да получавам закани. Дори нещата станаха в пъти по-зле, тъй като дамата видя, че ѝ се разминава безнаказано. В обществените си мрежи споделя, че полицията няма какво да ѝ направи и ще прави каквото си желае. Вече употребява бомбени и джихадистки закани. Тя тормози и доста други хора, с изключение на мен. Казва, че ще убие и доста други деца. Тормози и един мъж. Нямам никаква визия какво тъкмо е предизвикало това държание. Тя се показва под името Нур Фатих и твърди, че е от Сирия. Вече мога да я различа на улицата ”, изясни инфлуенсърката.

По думите ѝ постоянно въпросната жена я заплашва, че ще пристигна до Димитровград, където живее. „ Последното, с което ме заплаши, е, че ще простреля детето ми на рождения му ден. Не мога да си разреша да си наема защита, колкото и да ми се желае. Вечер си пущам самолетен режим, тъй като не стопира да звъни, а когато подвигна, стартира да крещи. Експертизата по делото заключи, че е рискова за близките. Единственият вид е да влезе в клиника ”, споделя Ясмин.

„ Когато се оплаках, служителят на реда се държеше безочливо, питаше ме дали нямам ментални проблеми, че го занимавам с нелепости. Посъветва ме да си сменя номера и сметките в обществените мрежи ”, уточни тя.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР